Burn-out Den Bosch

Burn-out therapie bij Praktijk Rosanne in Den Bosch

Ondervind jij hinder van een burn-out? Praktijk Rosanne staat graag voor je klaar. Aan de hand van onze persoonlijke begeleiding en coaching kan ook jij jouw burn-out klachten overwinnen. Een burn-out is een niet te onderschatten situatie die voor behoorlijk wat negatieve gevolgen kan zorgen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen in je directe omgeving.

Een burn-out is in de meeste gevallen het gevolg van een langdurig gestrest en gejaagd leven waarin een hoge werkdruk en spanningen de hoofdrol spelen. De oorzaak hiervan is meer dan eens te vinden op de werkvloer, maar ook onbalans in de relationele en priv├ęsfeer ligt vaak ten grondslag aan een burn-out.

Je hebt het gevoel dat de energie wegstroomt uit jouw lichaam, en ook van een goede geestelijke en lichamelijke balans is geen sprake meer. Je bent moe, futloos en sombere gedachten nemen de overhand. In veel gevallen gaat een burn-out ook gepaard met een depressie. Waar je eerder veel voldoening kon halen uit het leven dat je leefde, lukt dat nu niet meer.

Burn-out laten behandelen in Den Bosch

Naast geestelijke klachten brengt een burn-out ook een aantal onaangename lichamelijke ongemakken met zich mee. Hierbij kun je denken aan nek- en schouderklachten, spanningshoofdpijn en chronische moeheid. In veel gevallen heb je hulp nodig bij het overwinnen van jouw depressie en spanningsklachten. Tijdens de burn-out therapie van Praktijk Rosanne in Den Bosch werken we samen aan het herstellen van jouw geestelijke en lichamelijke balans.

Hierbij kijken we niet alleen naar de aanwezige klachten, maar behandelen we ook de onderliggende factoren. Waar komt jouw burn-out vandaan? Door het toepassen van op maat gemaakte therapie werken we toe naar de kern van het probleem en leer je dichter bij jezelf te komen. Zo ben jij je meer bewust van de onderliggende blokkades die aandacht verdienen.

Op deze manier sta je weer snel bewust en vol energie in het leven.
De burn-out therapie van Praktijk Rosanne in Den Bosch helpt je niet alleen jouw klachten de baas te worden, maar je leert ook hoe je deze in de toekomst beter kunt herkennen en oplossen. Ben je geïnteresseerd in burn-out therapie in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact op met Praktijk Rosanne.