Ervaringen

Sanne:

Ik heb Rosanne via internet gevonden, omdat ik hulp zocht bij wat persoonlijke problemen die vooral te maken hebben met HSP (hooggevoeligheid).  Rosanne heeft een fijne en rustige uitstraling waardoor ik mezelf al snel op mijn gemak en veilig genoeg voelde om te vertellen waar ik last van had. We hebben hierna samen enkele oefeningen gedaan die meteen voor meer rust zorgden. Haar tips en adviezen sloten goed aan bij wat ik nodig had. Uiteindelijk ging ik een stuk lichter de deur uit. Ik heb de oefeningen hierna vrijwel dagelijks nog gebruikt en zit nu een stuk beter in mijn vel. Ik ben erg blij dat ik Rosanne heb gevonden. Als bepaalde dingen weer wat moeilijker of zwaarder voor mij worden, weet ik waar ik moet zijn voor een fijne manier van begeleiding!

Maris:

Ik ben heel blij dat ik Rosanne heb ontmoet. Zij heeft me heel veel geholpen tijdens een moeilijke periode. Rosanne straalt van rust en is een hele lieve vrouw. Door haar methodes kan ze heel diep in je problemen gaan en de uitkomst kan voor jezelf ook verrassend zijn maar het klopt allemaal wel. Het is echt een “eye-opener” voor mij geweest en ik ben haar heel erg dankbaar. Bedankt Rosanne!!!

Richard:

Ik zat een tijdje geleden tegen een burn-out aan te hikken en ‘toevallig’ kwam ik Rosanne tegen. Ze ontving me met open armen en luisterde oprecht in haar fijne praktijk. Ze heeft me hele handige tools gegeven die perfect bij me aansloten op dat moment. Ik weet zeker dat ik deze nog vele jaren zal gebruiken. Sinds de eerste sessie sta ik rustiger in het leven en is mijn continue denken afgenomen. Ze bood me precies wat ik nodig had. Hiervoor ben ik haar enorm dankbaar en hoop ik dat ze voor heel veel anderen een enorme hulp kan zijn, net zoals voor mij!

Willeke:

Lieve Rosanne,

Toen ik voor een consult in je praktijk kwam, voelde het als thuiskomen. Op een ontspannen en veilige manier nodigde je me uit om meer in verbinding te gaan met mijn lichaam, waardoor mijn denken minder ruimte kreeg. Een helende ervaring. Dank je wel, Rosanne.

Mirjam:

Na enige keren door Rosanne te zijn behandeld, voel ik mij mentaal sterker, en heb ik meer zelfvertrouwen. Ook met mijn fysieke klachten kan zij me goed helpen.

Cilia:

Een maand na ’n zware rugoperatie kwam Rosanne op m’n pad. Ze heeft mijn genezingsproces een extra ondersteuning gegeven. Ze leerde me hoe ik de angsten die ik onbewust van mijn ouders had overgenomen aan hen terug kon geven. Ook weet ik nu hoe ik angst en verdriet af kan voeren naar de aarde. Verder heeft ze via haar handen helende energie aan m’n rug gegeven. Ook dagelijks gedurende een aantal weken op afstand. Ze heeft me alle chakra’s laten voelen. Rosanne doet de oefening met jou samen, zij voelt in haar eigen lichaam wanneer een chakra wel of niet of nog niet helemaal open is in mijn lichaam. Rosanne is een heel fijne, rustige vrouw, die heel gefocused en liefdevol met je kan werken. Ik heb heel sterk ervaren dat er zowel in de periode voorafgaand aan de operatie als gedurende de periode vanaf de operatie tot nu toe “engelen” op mijn pad kwamen. Mensen die “zomaar” er waren en me de juiste hulp op het juiste moment konden geven. Rosanne is een van die “engelen”. En wat voor een! Dank, Rosanne.