Ervaringen

Saskia:

Rosanne heeft me super goed geholpen, ze weet instinctief wat ik nodig heb. We hadden vanaf het begin een fijne klik waardoor ik me meteen op m’n gemak voelde.

Caroline:

Ik heb Rosanne gevonden via internet en het voelde meteen goed. Rosanne is een lieve, rustige en bekwame vrouw, via oefeningen samen kwamen we precies waar ik zijn moest. Heel fijn je ontmoet te hebben Rosanne en mocht het nodig zijn dan kom ik zeker bij je terug. Dankjewel!😘

Meggy:

Rosanne kwam voor mij op het juiste moment. Wat ik toen nog niet wist was dat ik een zware burn out had. Daarnaast chronische vermoeidheid en HSP.
Rosanne is een hele fijne rustige en zeer deskundige vrouw. Ze heeft veel voor mij betekend en heeft mij zelfs bij mij thuis ondersteund toen het echt niet meer ging. Alleen maar oog en gevoel voor de ander. Rosanne ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen.

Petra:

Rosanne is een hele lieve vrouw die je heel geleidelijk brengt naar waar je wezen moet. Naar je innerlijke zelf. En dit op een hele fijne manier ondergaat. Met alle emoties die hierbij wel of niet vrijkomen. Alles kan. Een hele fijne ervaring!

Marc:

Rosanne is een hele fijne coach om mee samen te werken. Door niet meteen alleen op je probleem in te spelen, maar eerst uit te zoomen krijg je een beter beeld van de aard van het “probleem” en kun je naar een meer structurele oplossing toewerken.
Rosanne is professioneel, zorgzaam en straalt enorm veel rust uit. Voor het inplannen van afspraken is ze zeer flexibel en communicatief.

Sanne:

Ik heb Rosanne via internet gevonden, omdat ik hulp zocht bij wat persoonlijke problemen die vooral te maken hebben met HSP (hooggevoeligheid).  Rosanne heeft een fijne en rustige uitstraling waardoor ik mezelf al snel op mijn gemak en veilig genoeg voelde om te vertellen waar ik last van had. We hebben hierna samen enkele oefeningen gedaan die meteen voor meer rust zorgden. Haar tips en adviezen sloten goed aan bij wat ik nodig had. Uiteindelijk ging ik een stuk lichter de deur uit. Ik heb de oefeningen hierna vrijwel dagelijks nog gebruikt en zit nu een stuk beter in mijn vel. Ik ben erg blij dat ik Rosanne heb gevonden. Als bepaalde dingen weer wat moeilijker of zwaarder voor mij worden, weet ik waar ik moet zijn voor een fijne manier van begeleiding!

Maris:

Ik ben heel blij dat ik Rosanne heb ontmoet. Zij heeft me heel veel geholpen tijdens een moeilijke periode. Rosanne straalt van rust en is een hele lieve vrouw. Door haar methodes kan ze heel diep in je problemen gaan en de uitkomst kan voor jezelf ook verrassend zijn maar het klopt allemaal wel. Het is echt een “eye-opener” voor mij geweest en ik ben haar heel erg dankbaar. Bedankt Rosanne!!!

Richard:

Ik zat een tijdje geleden tegen een burn-out aan te hikken en ‘toevallig’ kwam ik Rosanne tegen. Ze ontving me met open armen en luisterde oprecht in haar fijne praktijk. Ze heeft me hele handige tools gegeven die perfect bij me aansloten op dat moment. Ik weet zeker dat ik deze nog vele jaren zal gebruiken. Sinds de eerste sessie sta ik rustiger in het leven en is mijn continue denken afgenomen. Ze bood me precies wat ik nodig had. Hiervoor ben ik haar enorm dankbaar en hoop ik dat ze voor heel veel anderen een enorme hulp kan zijn, net zoals voor mij!

Eva:

Bij Rosanne voelde ik me op mijn gemak en ze had snel de kern van mijn probleem gevonden. Ik heb nu de tools om een en ander het hoofd te bieden.

Nancy:

Het was een ervaring die ik niet verwacht had,in positieve zin.
Ik voelde me gelijk op mijn gemak.
Het heeft me enorm geholpen.
Ik raad het iedereen aan.

Willeke:

Lieve Rosanne, toen ik voor een consult in je praktijk kwam, voelde het als thuiskomen. Op een ontspannen en veilige manier nodigde je me uit om meer in verbinding te gaan met mijn lichaam, waardoor mijn denken minder ruimte kreeg. Een helende ervaring. Dank je wel, Rosanne.

Mirjam:

Na enige keren door Rosanne te zijn behandeld, voel ik mij mentaal sterker, en heb ik meer zelfvertrouwen. Ook met mijn fysieke klachten kan zij me goed helpen.

Cilia:

Een maand na ’n zware rugoperatie kwam Rosanne op m’n pad. Ze heeft mijn genezingsproces een extra ondersteuning gegeven. Ze leerde me hoe ik de angsten die ik onbewust van mijn ouders had overgenomen aan hen terug kon geven. Ook weet ik nu hoe ik angst en verdriet af kan voeren naar de aarde. Verder heeft ze via haar handen helende energie aan m’n rug gegeven. Ook dagelijks gedurende een aantal weken op afstand. Ze heeft me alle chakra’s laten voelen. Rosanne doet de oefening met jou samen, zij voelt in haar eigen lichaam wanneer een chakra wel of niet of nog niet helemaal open is in mijn lichaam. Rosanne is een heel fijne, rustige vrouw, die heel gefocused en liefdevol met je kan werken. Ik heb heel sterk ervaren dat er zowel in de periode voorafgaand aan de operatie als gedurende de periode vanaf de operatie tot nu toe “engelen” op mijn pad kwamen. Mensen die “zomaar” er waren en me de juiste hulp op het juiste moment konden geven. Rosanne is een van die “engelen”. En wat voor een! Dank, Rosanne.