Ervaringen

Willeke:

Lieve Rosanne,

Toen ik voor een consult in je praktijk kwam, voelde het als thuiskomen. Op een ontspannen en veilige manier nodigde je me uit om meer in verbinding te gaan met mijn lichaam, waardoor mijn denken minder ruimte kreeg. Een helende ervaring. Dank je wel, Rosanne.

 

Mirjam:

Na enige keren door Rosanne te zijn behandeld, voel ik mij mentaal sterker, en heb ik meer zelfvertrouwen. Ook met mijn fysieke klachten kan zij me goed helpen.

 

Cilia:

Een maand na ’n zware rugoperatie kwam Rosanne op m’n pad. Ze heeft mijn genezingsproces een extra ondersteuning gegeven. Ze leerde me hoe ik de angsten die ik onbewust van mijn ouders had overgenomen aan hen terug kon geven. Ook weet ik nu hoe ik angst en verdriet af kan voeren naar de aarde. Verder heeft ze via haar handen helende energie aan m’n rug gegeven. Ook dagelijks gedurende een aantal weken op afstand. Ze heeft me alle chakra’s laten voelen. Rosanne doet de oefening met jou samen, zij voelt in haar eigen lichaam wanneer een chakra wel of niet of nog niet helemaal open is in mijn lichaam. Rosanne is een heel fijne, rustige vrouw, die heel gefocused en liefdevol met je kan werken. Ik heb heel sterk ervaren dat er zowel in de periode voorafgaand aan de operatie als gedurende de periode vanaf de operatie tot nu toe “engelen” op mijn pad kwamen. Mensen die “zomaar” er waren en me de juiste hulp op het juiste moment konden geven. Rosanne is een van die “engelen”. En wat voor een! Dank, Rosanne.