Werkwijze

Een burn-out krijg je niet zomaar en niet voor niets. Wat is er de oorzaak van dat je zo lang over je grens gegaan bent? En welke angst of overtuiging ligt daar weer aan ten grondslag? Hier gaan we naar op zoek.

Als je hoogsensitief bent komen prikkels intenser binnen en verwerk je ze grondiger. Ook pik je gemakkelijk gevoelens van anderen op. Je bent waarschijnlijk geneigd om altijd de harmonie te bewaren, al gaat dit ten koste van jezelf. Je voelt je misschien anders dan anderen, al weet je niet goed waarom. Hooggevoeligheid is een kwaliteit, maar kan als een last voelen wanneer je niet goed weet hoe je ermee om moet gaan. Ik kan je helpen om met je gevoeligheid om te gaan en een nieuwe balans te vinden.

Door middel van o.a. gesprekken en energetisch werk kijken we naar de (achterliggende) oorzaken van je problemen. Ik stem me af op jou en werk intuïtief en los van methodes. Zo sta ik open voor alles wat zich aandient en kan ik direct inspelen op wat jij nodig hebt. Indien nodig geef ik (helende) energie. Met mijn invoelende vermogen kan ik je helpen om bij je gevoel te komen en je bewust te worden van wat er om aandacht vraagt. Door op de juiste manier die aandacht te geven kun je loskomen van de klachten waar je mee zit.

Op die manier kunnen we blokkades uit de weg ruimen waardoor je meer met jezelf en je gevoelens in contact komt en een evenwichtiger mens kunt worden.

Voor meer informatie: bel 06-49602499 of neem contact op via info at praktijkrosanne punt nl